Kotoisa koirahoitola

Tervetuloa Metsärinteen koirapalveluun!

Hoitolaan ei toistaiseksi oteta uusia varauksia täyden kalenterin vuoksi. 


 

Koirahoitola kodissamme Porvoossa on häkitön, koiraystävällinen sekä kodinomainen hoitopaikka yksilöllistä hoitoa kaipaaville. 


Hoitolassa vierailee kerrallaan enintään kahden talouden koirat. 


Hoitokoirat viettävät suurimman osan päivästä kodissamme perheeni kanssa. Osan päivästä koirat ovat itsenäisesti omassa huoneessaanjossa on tarjolla kullekin sopivaa puuhaa niin aktivointiin kuin rauhoittumiseen. 

Hoitolassa vierailee kerrallaan enintään kahden talouden koirat. Koirat eivät ole keskenään tekemisissä, elleivät omistajat toisin toivo. 

Oma kiinnostuksen kohteeni on koirien aktivointi ja virikkeistäminen, ja sitä on runsaasti tarjolla myös hoitolassa - toki meillä nukkuakin saa! Tarjoan jokaiselle hoitolan asukille vähintäänkin omat ruokansa erilaisin virikkeistämiskeinoin. Meillä pääsee myös omaan metsään aidatulle alueelle purkamaan virtaa tai haistelemaan metsän tuoksuja.

Hoitojaksoon voi sisällyttää erilaisia lisäpalveluitakuten koulutusta, noseworkia, jäljestystä, erilaisia harrastuslajeja kuten rally-tokoa tai agilityä, kynsienleikkuuta tai muita hoitotoimenpiteitä. Yli 5vrk hoitolassa viettäville asiakkaille hintaan sisältyy jäljestys! 

Hoitolaan tulevan koiran tulee pystyä rauhoittumaan ja olemaan itsenäisesti tuhoamatta irtaimistoa. 

Mikäli koiran on vaikea rauhoittua tai rentoutua uusissa paikoissa, tai vaikea olla ilman ihmisen kokoaikaista läsnäoloa, suunnittelemme hoidon tapauskohtaisesti. Tällöin vuorokausihinta on alkaen 65€. 


Kuvia hoitolasta löytyy Etusivun alaosasta. 

Ohjeet hoitolaan tulijalle löytyy yhteystiedot - sivun alaosasta. Luethan ne läpi ennen hoitolaan saapumista.

Luethan ennen hoitolavarauksen tekemistä myös Sopimusehdot sivun alalaidasta.


Hoitolaan voi tulla tutustumaan ennen hoitojaksoa.


Tervetuloa!En toistaiseksi ota uusia hoitolavarauksia 2023. Hoitola on jo kevät- ja kesäkaudelta varattu täyteen.

Sopimusehdot


Rokotukset

• Hoitolaan saapuvalla koiralla tulee olla Suomen Kennelliton suosittelemat rokotukset voimassa. Ensimmäisellä kerralla on rokotekortti oltava mukana.

Hoitolan toiminta

• Metsärinteen koirapalvelu toimii aina eläinsuojelulain puitteissa sekä noudattaa Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n eettisiä sääntöjä. (eettiset sännöt luettavissa www.elaintenkouluttajat.com)

Peruutusehdot ja varausmaksut

• Mikäli asiakas peruuttaa palvelun viimeistään 7vrk ennen hoitojakson alkua, ei siitä aiheudu asiakkaalle kuluja ja sopimus peruuntuu. Mikäli asiakas peruuttaa palvelun alle 7vrk ennen hoitojakson alkua, maksaa asiakas 50% varatun hoitojakson hinnasta. (Poikkeuksena eläimen tapaturma tai äkillinen akuutti sairastuminen, joista on näytettävissä eläinlääkärin lausunto.)

• Varausmaksu 50€ veloitetaan yli 2vrk pituisista hoitojaksoista. Varausmaksu sisältyy hoitojakson hintaan. Varausmaksua ei palauteta mikäli asiakas peruuttaa palvelun.

• Varausmaksulaskun saapumisen jälkeen laskutetaan koko varatulta ajalta, vaikka hoitojakso olisi  omistajan toimesta lyhyempi kuin varattu aika.

• Hyväksytty varaus on sitova.

• Mikäli hoitola peruu asiakkaan varauksen, palautuu asiakkaalle 100% hinnasta. (Peruutus voi tapahtua esim. henkilökunnan sairastuessa.)

Tapaturmien varalta

• Mikäli hoitojakson aikana jokin ulkopuolinen taho, kuten hallitsematon eläin tai henkilö, aiheuttaa eläimelle vahinkoa, ei hoitola ole vastuussa mahdollisista aiheutuneista vahingoista tai kustannuksista. Hoitola ei ole vastuussa eläimen itselleen aiheuttamista vahingoista.

• Tapaturman tai vakavan äkillisen sairastumisen sattuessa koira viedään hoitolan toimesta lähimmälle eläinklinikalle. Eläinklinikan lasku lisätään hoitolalaskuun.

• Jos henkilökunnalle sattuu jokin hoitokoiran aiheuttama tapaturma, on omistaja velvollinen korvaamaan tapaturmavakuutuksen ulkopuolelle jäävän osuuden aiheutuneista kustannuksista. (Esim. rikkoutuneet silmälasit tai vaatteet tms.)

• Mikäli hoitokoira vahingoittaa hoitolan omaisuutta tai muita paikalla olevia eläimiä, on omistaja velvollinen kustantamaan aiheutuneet kulut.

• Hoitolassa on vastuuvakuutus.

Maksut

• Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

• Maksutavat: korttimaksu koiraa hakiessa tai lasku, jossa maksuehto 14vrk, viivästyskorko 7%.