Koulutuspalvelut

Koiralle, hevoselle, kissalle ja tietysti ihmisille.

Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Eläimen hyvinvointi muodostuu monesta asiasta. Kun eläin voi hyvin ja sen elämässä on juuri sille sopivaa sisältöä, eläimen omistamisen ilo moninkertaistuu.

Pyydä tarjous sähköpostitse tai yhteystiedot- osion kautta täyttämällä yhteydenottolomake.

Yksityiskoulutus 

Yksityiskoulutus sopii kaikille, jotka haluavat yksilöllistä apua eläimensä kanssa. Yksityiskoulutus voidaan pitää asiakkaan kotona, tallilla, Metsärinteen tiloissa tai vaikka puistossa koiran kanssa.  

Yksityiskäynnin aiheita voivat olla esimerkiksi koiran / hevosen / kissan ongelmakäytös, hoitotoimenpiteiden harjoittelu, ruokinnan suunnittelu, lajitunti jne.

Kurssit 

Koirille suunnattujen kurssien aiheina voi olla esimerkiksi jäljestys, arkitottelevaisuus, rally-toko, agilityn alkeet (vain Metsärinteen tiloissa), aktivointi ja virikkeistäminen. 

Hevosille kurssien aiheina voi olla esimerkiksi maastakäsittely, hyvät hevosmiestaidot, positiivinen vahvistaminen hevosenkäsittelyssä sekä yksityiset tai pienryhmä- ratsastustunnit. 

Kysy kursseja mikäli sinulla on jo porukka kasassa! Harrastusseurat, roturyhmät, pentueet, kaveriporukka, talliporukka tai mikä tahansa sekalainen sakki! :)

Tervetuloa kursseille myös Koirakoulu Masseteriin Helsingin Roihupeltoon! Masseterilla ohjaan kursseja torstaisin

Luennot

Luentoja voi tilata minkäkokoiselle porukalle vain! Luentopaikkoina voi olla hevostallien tilat, harrastusseurat, koiraurheiluhallit, vuokratilat kuten hotellien kokoustilat yms. 

Luentojen aiheita koiraihmisille voi olla esimerkiksi ruokinta, varusteiden vaikutus, virikkeistäminen, vireenhallinta, arjen sujuvuus, ongelmakäyttäytyminen, omistajan toiminta ja monia muita aiheita.

Luentojen aiheita ratsastajille voi olla esimerkiksi hevosen käsittely ja koulutus, keppiä vai porkkanaa, hyvät hevosmiestaidot, maastakäsittely ja juoksutus, varusteiden vaikutus, hevosen aktivointi ja virikkeistäminen, lastaus, ongelmakäyttäytyminen jne.