Forest Hill's   Americanbulldogs

Tervetuloa Forest Hill's -kennelin nettisivuille!


Kasvatamme pienimuotoisesti amerikanbulldoggeja, ensisijaisesti standard-linjaisia. 

Tärkein tavoitteemme kasvatustyössä on saavuttaa terveitä, yhteistyökykyisiä ja rodunomaisia koiria. Helposti koulutettavia, hyviä harrastus- ja kotikoiria. 

Lyhyesti meistä


Ensimmäisen kerran amerikanbulldoggi vei sydämeni vuonna 2008. Samana vuonna meille muutti kaksi aikuista kodinvaihtajabulldoggia, joiden kanssa yhteistä taivalta kesti kuutisen vuotta. Matkan varrella perheeseen liittyi myös staffi. Elämä ilman bulldogia oli jotenkin outoa, ja siksi aina suuren valkoisen nähdessäni, sydämeni meinasi pakahtua. No, eipä mennyt kauaakaan kun kaipasin staffilleni jälleen kaveria, ja se oikea osui kohdalle. Se todella oli, ja on, se "The one." 

Elli 1v
Elli 1v

Elli, Low River's Jeepers Creepers, on upein koira jonka olen ikinä omistanut. Pentuna Elli vaati minulta paljon, mutta oli täysin sen kaiken vaivan arvoinen. Sillä on upea, voimakas ja rodunomainen luonne, soveltuen lähes mihin tahansa harrastukseen tai aktiviteettiin. Käytän Elliä myös paljon mukanani kouluttajan työssäni häiriö-, ohitus- tai vaikka tukikoirana. Ellin lempilajeja ovat ehdottomasti jäljestys sekä nosework, mutta se pärjää hyvin myös rally-tokossa, agilityssä sekä muissa tottelevaisuuslajeissa.

Ellin ollessa nyt kolmevuotias, odottaa se ensimmäistä poikuettaan. Tästä aloitamme kasvatustyömme yhteistyössä Low River's kennelin kanssa, ja teemme parhaamme taataksemme tulevien bulldoggien elämästä mitä parhaimman. Elli, sekä poikueen isä, Tigerbull Rocco, ovat kumpikin terveystarkastettuja hyvin tuloksin. Luonteet täydentävät toisiaan lähes täydellisyyttä hipoen, joten pentueelta odotetaan todella paljon. 


Pennuista


Pennut ovat syntyneet 24.08.2019! 

4 poikaa ja 4 tyttöä. 

Odotan pentujen olevan mitä mainioimpia harrastuskoiria, eli myös aktiivisia koiria. Ne todennäköisesti vaativat ensimmäisinä vuosinansa panostusta koulutukseen, virikkeistämiseen sekä muutoin tarkkaan kasvatukseen. Pentujen varhaiseen sosialistamiseen panostetaan paljon ennen luovutusta. 

Olen itse ammatiltani eläintenkouluttaja (AT) ja koiran koulutusohjaaja, joten pentujen koulutukseen sekä hyvinvointiin tullaan kiinnittämään paljon huomiota. Toivoisin tietysti, että pennunottajat panostaisivat tieteelliseen näyttöön sekä eläimen hyvinvointiin nojautuviin koulutusmetodeihin pohjautuvaan koulutukseen. Ns. äänensävykouluttajat tai kolinapurkkikouluttajat eivät ole kennelini kohderyhmää. 

Aiemmalla rotukokemuksella en koe olevan niin suurta merkitystä, vaan tärkeämpää on koulutukseen sekä virikkeistämiseen panostaminen. 

Etsin yhteistyökykyisiä koteja, ja toivoisin pentujen elinikäistä yhteyttä omistajiin. Neuvon ja opastan parhaani mukaan kaikessa. Kuten edellä jo mainittu, toivon omistajilta kiinnostusta panostaa koulutukseen sekä roturyhmän maineen parantamiseen. Lisäksi toivoisin tietysti aikuisten koirien vientiä terveystutkimuksiin. Etsin mahdollisesti myös yhtä kotia sijoituskoiralle. 


Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä, madotettuina sekä NKC:iin rekisteröityinä. Uudet pennunomistajat saavat mukaansa pentupaketin, sisältäen mm. pentuoppaan, pennunomistajan muistilistan sekä reilusti materiaalia ja vinkkejä pennun kasvatukseen ja koulutukseen. Mukaan saa myös pennulle tuttua ruokaa sekä pienen tarvikepaketin. 


Mikäli olet kiinnostunut, kerro:

- Itsestäsi, perheestäsi sekä asuinympäristöstäsi

- Koira- sekä koulutuskokemuksestasi

- Toiveet pennun suhteen (harrastukset, aktiivisuus, mahd sukupuoli, miksi haluaisit tutustua juuri meidän kenneliin/pentuihin)

- Et voi kertoa itsestäsi liikaa tai kysyä meistä/pentueesta liikaa. 


Ota yhteyttä mielellään sähköpostitse info@heliroivas.fi tai puhelimitse 044 5280989


Ellistä lisää täällä:

https://www.lowriverkennel.com/our-dogs/low-rivers-jeeper-creeper/

Igorin sukutaulu:

https://www.pedigreedatabase.com/american_bulldog/dog.html?id=1977448-tigerbull-rocco

Yhteistyökasvattajaan Low River's kenneliin voit tutustua täältä:

https://www.lowriverkennel.com/

Pentujen sukutaulu;

https://www.lowriverkennel.com/puppies/ 

Amerikanbulldogin rotumääritelmä:

https://www.lowriverkennel.com/rotumaaritelma-breed-standard/

Pentuja voit seurata Instagramissa @foresthillsamericanbulldogs