Pennut ovat täällä!

28.08.2019

Kaikki kahdeksan pentua sekä Elli voivat hyvin! Pentuja tuli 4 tyttöä ja 4 poikaa. 

Pennut syntyivät todella odotettua aiemmin, synnytys käynnistyi vrk 58 eli lauantai-iltana. Lauantaiaamuna tajusin heti missä mennään Ellin jätettyä ruuat syömättä ja olevan muutenkin levoton. Laitettiin pentulaatikko valmiiksi ja mentiin tutustumaan siihen. Lämmön mitattuani tiesin varmasti, että tänään se tapahtuu. Hyvänä oppaana toimi myös Helena Koskentalon kirja "parempaan pentutulokseen," jossa listattuja oireita seuraamalla osasin arvioida kokoajan, missä mennään. Tietysti puhelimen päässä oli apuna myös Ellin kasvattaja sekä luottoklinikkaeläinhoitaja.


Ensimmäinen pentu saapui maailmaan ilta yhdeksän aikoihin, ja viimeinen aamuseitsemältä sunnuntaina. Oltiin kaikki siinä kohtaa aika uupuneita, mutta helpottuneita. Elli hoiti kaiken tosi hyvin, itsellä oli tietty vaikeaa yrittää olla puuttumatta! 


Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. On todella mielenkiintoista päästä seuraamaan kuinka ne kasvavat, kehittyvät ja kehittävät persoonansa. Tietysti toivon että saan seurata heidän kasvua ja elämää myös uusissa kodeissaan. Mikäli haluat seurata pentujen kasvua ja altistaa itsesi pentukuumeelle kuvapäivityksiä katselemalla, seuraa meitä 

Facebookissa Metsärinteen koirapalvelu 

Instagramissa @foresthillsamericanbulldogs